Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Iuliana, tăioasă la adresa Deliei, în direct: „Aveam așteptări de la tine și m-ai dezamăgit”

După ce s-a discutat despre hainele care au dispărut, Iuliana s-a arătat deranjată de ceea ce a spus Delia.

Colaj cu Iuliana și Delia Galerie
Iuliana, tăioasă la adresa Deliei în direct: | Antena 1

Cristina a spus că Iuliana a apărut într-un material purtându-i vesta, Laura a spus că nu-și ma găsește rochița după ce i-a împrumutat-o Iulianei, iar Delia a spus că și ea i-a împrumutat o helancă Iulianei și nu o mai găsește acum. Iuliana i-a reproșat Deliei ceea ce a spus și în emisia live de pe 30 aprilie 2024 a fost tăioasă la adresa ei. Iuliana i-a reproșat în direct Deliei că i-a spart o vază și că i-a împrumutat și ea iubitei lui Liviu obiecte.

Iuliana: Mie chiar nu mi s-a părut nomal să vorbească așa în direct. Ținând cont că mi-ai spart și vaza primită de la susținători...

Delia: Dar ți-am cerut scuze pentru vază.

Iuliana și Delia, schimb de replici în direct la Mireasa

Iuliana: Cum poți să faci asemenea acuzații în direct. Dacă era bluza la mine probabil o purtam. Și te-am rugat ieri să cauți în toate șifonierele mele. Și dacă o găsești la altcineva, cred că aș merita scuze! Adică nu mi se pare normal să arunci așa! V-am împrumutat cerceii! Dar eu nu sunt așa cu voi! Și tind să cred că degeaba v-ați spovedit ieri, nu știu cum să-ți zic!

Delia: Pot să vorbesc și eu o secundă? Nu cred că doar eu am împrumutat de la tine o pereche de cercei, cred că și eu ți-am împrumutat ție! În momentul în care am spart vaza nu a fost cu intenție și mi-am cerut scuze! Nu am de unde să-ți dau o altă vază, pentru că nu pot să mă duc la cumpărături să iau o altă vază! Dar mi-am cerut scuze, nu cred că a fost ceva cu intenție! Și îmi cer și acum scuze de modul în care am abordat situația.

Iuliana: Aveam așteptări de la tine și m-ai dezamăgit. Mi-ai spus așa ca și cum ți-am furat bluza!

Delia: Îmi cer scuze! Eu am împrumutat-o! Poate e în coșul cu rufe!

Iulaiana: Păi asigurați-vă! Nu vorbiți așa pentru că se înțelege altceva!

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii după ce a vorbit codat în casă. Cum a reacționat Iu... Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Task cu miză importantă. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x