Antena Căutare

„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Cavalerul de onoare le-a făcut unor miri un cadou controversat. Cuplul spera să fie o glumă.

colaj mâini de femeie care desfac un cadou, mire și mireasă cu spatele care se țin de mână și caveleri de onoare și mire Galerie
Cadoul de nuntă care a destrămat o prietenie veche | ProfiMedia

Incidentul a ridicat multe sprâncene la o nuntă în Statele Unite ale Americii. Când a venit momentul să-și deschidă cadourile, mirele și mireasa au rămas mască.

„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Cuplul a decis să se căsătorească după o relație de opt ani, care a început în facultate. Mirele și-a ales unul dintre cei mai vechi prieteni să-i fie cavaler de onoare.

Citește și: Fiul lui Adrian Minune se pregătește de nuntă! El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cum arată cea care i-a furat inima

Prietenia dintre mire și cavaler de onoare s-a legat încă din facultate. Cei doi au fost colegi de cămin și au împărtășit multe momente atât plăcute, cât și neplăcute.

Cavalerul de onoare a decis să le dăruiască un cadou pe cât de inedit, pe atât de dezgustător. Gestul i-a revoltat pe cei doi.

„Aș vrea să fie o glumă. Acesta este cel mai groaznic <<cadou>> de nuntă pe care l-am putut primi și este pe masa mea din bucătărie”, a mărturisit mireasa pe un grup de Facebook, conform unei surse.

Prietenul soțului ei le-a oferit o hârtie pe care erau lipite unghii de la picioare.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, înainte de nuntă! Chiar nora ei a fost cea care a prins-o în fapt și a povestit totul

„O unghie galbenă învechită mi-a căzut pe podea”, a spus femeia, după ce a început să deschidă cadourile de nuntă. „Unul dintre cavalerii de onoare ai soțului meu (…) întotdeauna mi-a dat o senzație stranie. Tocmai am deschis cadoul pe care ni l-a făcut și sunt literalmente șocată.”

Cadoul revoltător era însoțit și de un bilet... explicativ. Cavalerul de onoare le-a explicat ce reprezintă „opera sa de artă”. El a realizat singur ”tabloul”, din unghiile prietenului său, de pe vremea când locuiau împreună la cămin.

„Pentru cuplul meu preferat, soțul [tău] a fost un tip atât de groaznic la facultate. Și-a lăsat întotdeauna unghiile tăiate peste tot prin cameră.

Citește și: Ce ținută a îmbrăcat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de după cununia civilă. Tânăra a renunțat la rochia albă

Ghici cine le-a strâns timp de opt ani de zile, aproape întreaga perioadă de când v-ați cunoscut? Am adăugat câteva dintre ale mele și le-am pus sub formă de cărămidă. Sunt tari, deoarece le-am lipit cu lipici pentru beton”, a notat acesta.

În încheiere a mai adăugat: „Acum [soțul tău] nu va putea uita acele zile (…), iar tu vei fi singura mireasă din SUA care are un astfel de cadou. Sper că ați râs. Sunt fericit pentru voi. Felicitări!”

Citește și: Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă

Bărbatul a considerat că gestul său inedit îi va amuza pe cei doi miri, însă s-a înșelat amarnic. Ceea ce trebuia să fie o glumă destul de răutăcioasă a dus la destrămarea unei prietenii de ani buni.

Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei... Povestea incredibilă a unei pisicuțe care a călătorit mai bine de 800 de kilometri într-o cutie fără apă și fără mâncare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x